Γραφείο:
1) Μητροπολίτου Ιωσήφ 17, Καλαμαριά,τηλ. 2311283455

2) Σουρωτή Θεσσαλονίκης, τηλ. 23960-24529
κιν. 6936007863
email: jkaitsis@gmail.com

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ (Α.Μ. 127)
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ-ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ



Τους τελευταίους μήνες παρουσιάζονται με αυξητική τάση φαινόμενα εξαπάτησης πολιτων ,που ενδιαφέρονται για την τακτοποίηση των αυθαίρετων κτισμάτων τους, από μερίδα ‘’ συναδέλφων Μηχανικών ‘’.
Για το λόγο αυτό συνιστούμε σε κάθε ενδιαφερόμενο να πράττει τα παρακάτω:
1) Να επιλέγει Μηχανικό της εμπιστοσύνης του, που γνωρίζει την ισχύουσα νομοθεσία  και εάν είναι εφικτό να του έχει συσταθεί από γνωστούς του ,που έχουν τακτοποιήσει επιτυχώς δικές τους περιπτώσεις.

2) Να ενημερωθεί για την διαδικασία και τα στάδια που απαιτούνται για την παραλαβή της βεβαίωσης περαίωσης μέσα από το site του Υ.ΠΕ.Κ.Α.
3) Να  επιδιώκει  να ενημερώνεται για την περίπτωση του τουλάχιστον από 2-3 Γραφεία που ασχολούνται με την τακτοποίηση αυθαιρέτων, ώστε να διασταυρώνει πληροφορίες και να ελέγχει την αξιοπιστία τους.
4) Να πληρώνετε μόνοι σας τα ποσά των προστίμων στην Τράπεζα αφού σας δοθεί από το Μηχανικό σας η αντίστοιχη εντολή πληρωμής
5) Πριν εξοφλήσετε το Μηχανικό σας ,να ζητάτε  υπεύθυνη δήλωση με τη σφραγίδα και την υπογραφή του στην οποία  θα αναφέρει  ότι έχει στη διάθεση του όλες τις απαιτούμενες μελέτες και στοιχεία που απαιτούνται ,τα οποία  και θα υποβάλει ηλεκτρονικά στο σύστημα όταν αυτό ενεργοποιηθεί.

Το Γραφείο μας μέχρι σήμερα έχει διεκπεραιώσει  πάνω από 200 περιπτώσεις συμπολιτών μας στην Κεντρική Μακεδονία  και είναι πάντοτε στη διάθεση σας να παράσχει οποιαδήποτε διευκρίνιση η πληροφορία χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.