Γραφείο:
1) Μητροπολίτου Ιωσήφ 17, Καλαμαριά,τηλ. 2311283455

2) Σουρωτή Θεσσαλονίκης, τηλ. 23960-24529
κιν. 6936007863
email: jkaitsis@gmail.com

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ (Α.Μ. 127)
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ-ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ

ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ?

Έχετε 4 σημαντικούς λόγους για να προχωρήσετε στην τακτοποίηση των αυθαίρετων κτισμάτων σας.
1) Για να μπορείτε να το μεταβιβάσετε.
Με το νέο νόμο, απαγορεύεται και είναι απολύτως άκυρη η μεταβίβαση ή η σύσταση εμπράγματου δικαιώματος σε ακίνητο χωρίς υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη και βεβαίωση μηχανικού ότι δεν
υπάρχει αυθαίρετη κατασκευή στο ακίνητο και δεν έχουν εγκατασταθεί χρήσεις χωρίς άδεια. Ψευδείς ή ανακριβείς βεβαιώσεις όσων εμπλέκονται σε μια δικαιοπραξία (συμβολαιογράφοι, δικηγόροι, μεσίτες, υποθηκοφύλακες κλπ) επισύρουν αυστηρές ποινές και για τους μηχανικούς προβλέπεται μέχρι και αφαίρεση της άδειας άσκησης επαγγέλματος.
Για το λόγο αυτό, ορθό θα ήταν όλοι οι πολίτες-ιδιοκτήτες που έχουν οποιαδήποτε αβεβαιότητα ως προς τη συμφωνία της ιδιοκτησίας τους με τη νόμιμη οικοδομική άδεια να ελέγξουν το ακίνητό τους, αφενός για να μη βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων σε μια μελλοντική μεταβίβαση ή σύσταση εμπράγματου δικαιώματος και αφετέρου διότι το χρονικό περιθώριο ένταξης στη ρύθμιση είναι περιορισμένο.

2) Για να συνδεθείτε με τα δίκτυα κοινής ωφέλειας.
Μετά την πληρωμή της α’ δόσης, επιτρέπεται η σύνδεση με τα δίκτυα κοινής ωφέλειας (ΔΕΗ ΕΥΔΑΠ κλπ)

3) Για να είστε νόμιμοι.
Για όλα τα ρυθμιζόμενα αυθαίρετα για 30 χρόνια δεν θα επιβάλλονται πρόστιμα ανέγερσης, διατήρησης ή άλλες κυρώσεις και θα μπορούν να γίνονται επισκευαστικές εργασίες αρκεί να μην αυξάνουν τον κτιριακό όγκο του αυθαίρετου κτίσματος.

 4) Για να μην πληρώσετε υπέρογκα πρόστιμα αργότερα.
Mε απλά λόγια, δίνεται δικαίωμα στους ιδιοκτήτες να πληρώσουν ένα χαμηλό πρόστιμο ανέγερσης, με δόσεις και με προβλεπόμενες εκπτώσεις σε περίπτωση εφάπαξ καταβολής και να απαλλαγούν έτσι από τον βραχνά των καταγγελιών και των ισχυόντων τσουχτερών προστίμων, τα οποία μπορούν να επιβληθούν μόνο κατόπιν καταγγελίας και κατά κανόνα δεν εισπράττονται ποτέ.

Στην περίπτωση που επιλέξετε να τακτοποιήσετε το αυθαίρετό σας, το Γραφείο μας αναλαμβάνει την υπόθεσή σας πάντα με υπευθυνότητα, συνέπεια και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που συνδιάζεται με ανταγωνιστικές τιμές.

Επικοινωνήστε μαζί μας για Δωρεάν ενημέρωση σας.